Okulumuz Tarihçesi

Aşık Veysel Anaokulu Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Ankara İli Keçiören İlçesinde 3-ila 6 yaş grubundaki Çocuklarımıza Okul Öncesi Eğitim hizmeti vermek amacıyla 22/09/2014 tarihinde Eğitim-Öğretime açılmıştır.

Okulumuz 1 Okul Müdürü, 1 Rehber Öğretmen, 10 kadrolu Öğretmen, 1 Memur, 1 Aşçı, 2 Yardımcı Personel ile hizmet vermektedir.

Okulumuzda yaş gruplarına göre ayrılmış Kelebekler (Sabah) Kelebekler (Öğle), Güneşler (Sabah) Güneşler (Öğle) ,Gökkuşağı (Sabah) Gökkuşağı (Öğle), Papatyalar (Sabah),  Papatyalar (Öğle), Yıldızlar (Sabah) Yıldızlar (Öğle) adında sınıflarımız oluşturulmuştur. Milli Eğitim bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Programı doğrultusunda okul öncesi eğitim verilmektedir. Ayrıca Okulumuzda Okul bahçesinde oyun alanı, 1 mutfak ve 1 yemekhanemiz mevcuttur.

Okulumuz ilçe merkezine  5.6 km; Kızılay’a 10.7 km ve Ulus’a 9.2 km uzaklıktadır.

06.09.2023 79